<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46910" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съд в Германи...

Шефове лазиха по пода пред служителите си, след като не постигнаха очакваните продажби (видео)

22 Януари 2020
0 1716

Шефове и ръководители на отдели в китайска компания групово лазиха по пода пред служителите си на фирмено събитие в знак на разкаяние, че не са постигнали очакваните продажби.

 

 

СЛУЖИТЕЛИ В "COSTA COFEE" СЕ ОПЛАКАХА ОТ НЕЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ НА ТРУД

 

 

Шокиращите кадри от самоунижението бяха споделени в социалните мрежи и вече са гледани над 16 милиона пъти, пише Daily Mail. На кадрите се вижда как мениджърите лазят на четири крака пред очите на подчинените си, ридаейки „Заклевам се“ и „Аз съм отговорен!". Предполага се, че видеото е заснето в провинция Дзилин в североизточен Китай по време на годишно фирмено събитие на ресторантска компания.  

 

 

""  ""

 

 

Според неназован служител във фирмата мениджърите и ръководителите на отдели са били съгласни да бъдат наказани по този начин. "Компанията не е принуждавала никого да пълзи по пода. Те доброволно започнаха да го правят", твърди анонимният източник. Видеото обаче предизвика стотици коментари в социалните мрежи, където ужасени потребители остро критикуваха тази форма на публично унижение и наказание.

 

 

""

 

 

Това не е първият подпобен случай в Китай. Миналата година служители в компания в Тенчжоу пълязаха по улиците на града насред натоварения трафик като наказание за непостигнати фирмени цели. Шокираните минувачи наблюдаваха как служителите бавно лазят по натоварения път с наведени глави.

 

 

""

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции