Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Шефът на АПИ Светослав Глосов подаде оставка заради хаоса с е-винетките
Шефът на АПИ Светослав Глосов подаде оставка заради хаоса с е-винетките
01-09-19
добавено
2172
прегледа

Министър-председателят Бойко Борисов извика тази сутрин в Министерския съвет ръководството на Агенция „Пътна инфраструктура“ и на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за доклад относно темата винетки и тол система.
 

 

 

След разговора премиерът поиска оставката на  председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Светослав Глосов, който я е подал пред министъра.
 
 На 5 януари стана ясно, че по разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов двама ръководители в агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) и един от съветниците на регионалния министър бяха освободени от работа.
 Като член на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" беше освободен Веселин Давидов, който отговаря за електронната система за събиране на такси за използване на републиканската пътна мрежа.

 


 
С постовете си се разделиха още Антон Антонов, директор на Националното тол управление в АПИ и Радослав Николов, съветник в Политическия кабинет на министъра на регионалното развитие и благоустройството.

 

Източник: Дарик