Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Шефът на БНТ се усъмни в лекарката, взела алкохолната му проба
Шефът на БНТ се усъмни в лекарката, взела алкохолната му проба
01-11-19
добавено
4272
прегледа

Лекарката, взела кръвната проба на генералния директор на БНТ Константин Каменаров, ще бъде призована като свидетел по делото срещу него. Това реши в петък Софийският градски съд, който гледа процеса на втора инстанция.

 

Каменаров обжалва решение на районния съд, с което бе осъден условно за шофиране с 1.6 промила алкохол в кръвта. Бе му наложена глоба от 600 лв. и отнемане на книжката. Защитата на Каменаров поиска д-р Иванова от спешното отделение на Окръжна болница "Св. Анна" в София, да бъде призована, тъй като имали информация, че когато е взела пробата, формално не е работела в болницата.

 

Заради това съмнение те поискаха да бъде призован още един свидетел, който им бил казал, че Иванова не работела там. Съдът обаче отказа. "Това се установява от документи", заяви председателят на състава Руси Алексиев и изиска от болницата на предоставят справка дали Иванова има трудов договор и дали е била дежурна на 23 юни 2016 г., когато е взета кръвната проба на Каменаров. Делото трябва да продължи на 18 февруари.

 

Източник: Мediapool.bg