Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Шефът на "Екоравновесие" се оправдава за окаяния кучешки приют в Сеславци
Шефът на "Екоравновесие" се оправдава за окаяния кучешки приют в Сеславци
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
02-02-16
добавено
12800
прегледа

След като се сблъскахме с бездушието на ръководителите на кучешкия приют в Сеславци, решихме да отидем при директора на "Екоравновесие" инж. Петър Киров, който би трябвало да контролира всичко това. Нашият репортер Дани Йорданов се срещна с него.

 

Получаваме това, което очакваме за съжаление - оправдания след оправдания. И все пак инж. Киров казва, че може да има уволнени, включително и той. Относно приюта в Сеславци, той казва, че видът му е балкански.

 

Балкански приют – балкански опрадвания!


Не можем да разберем как все за пари се говори, все пари се чакат и всички казват, че парите не стигат, при положение, че става въпрос за нещо, което не струва пари – човешкото отношение.

 

Около два милиона и половина лева от данъците ни потъват всяка година в "Екоравновесие", затова призоваваме Общината да задължи тези институции да отворят вратите си за ежедневна проверка от страна на гражданите.

 

Както и да се върне една добре забравена практика – денонощно видеонаблюдение, достъпно за всички през инетрнет.

 

Вижте още:

 

КУЧЕТАТА В ПРИЮТИТЕ МАСОВО НЕ СЕ ЛЕКУВАТ, ТВЪРДЯТ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ 

 

МИЗЕРИЯТА С СЕСЛАВЦИ ЩЕ СЕ ОПРАВИ В ДРУГИЯ ЖИВОТ 

 

ПРЕЧАТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ДА ПРОВЕРЯТ КУЧЕШКИЯ ПРИЮТ В СЕСЛАВЦИ 

 

КУЧЕШКИЯТ ПРИЮТ В СЕСЛАВЦИ СЕ ПРЕВРЪЩА В КОНЦЛАГЕР