Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Шофьори се оплакват от ниските мобилни знаци на патрулките (ВИДЕО)
Шофьори се оплакват от ниските мобилни знаци на патрулките (ВИДЕО)
Пътни нарушения Вземи EMBED
Loading the video...
11-23-15
добавено
6604
прегледа

Скъпи приятели, получихме сигнали от шофьори, които не са доволни от мобилните знаци на патрулните коли на пътя, които снимат за висока скорост. Според водачите тези мобилни знаци са прекалено ниски и не се виждат.

 

Полицаи с превишена скорост

 

"Ето как се изпълнява закон от МВР. Знакът е сложен "видимо" на височината, определена от закона, и на правилното разстояние", пише човекът, заснел видеото. 

 

"Истината е, че е така в цялата страна, но само сега имах време и възможност да мина втори път. Знакът е сложен така, че когато го видите, вече да са ви снимали. Това е пътят Златни шясъци - Варна, спирка Траката", допълва възмутеният шофьор. Според него такова монтиране на знаците не е изключение, а повсеместна практика. "Виждал съм го и край Велико Търново и в близост до Благоевград. Проблемът е в това, че няма как да се докаже пред съда, че знакът не е бил на правилната позиция и правилно сложен на височина и разстояние от платното, защото е премествамем и, разбира се, не е там към момента на издаване на акта за установяване на административно нарушение, Наказателното постановление, а и на самото обжалване. А иначе е достатъчен порок за падането му", пише човекът до нас.

 

Крави на магистралата

 

Общински паяк с превишена скорост в града, до училище и пред патрулка

 

Изпращайте ни вашите сигнали за нарушения на пътя на нашата платформа Вие ги хващате, ние ги пускаме