<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=21685" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кратер се отв...

Шофьор в нарушение: Мога да ти покажа и кой съм, и как спазвам правилата (ВИДЕО)

29 Април 2016
0 81797

Ето едно видео, в което за пореден път е заснета наглостта на пътя. Улицата е еднопосочна, но човек с волво явно не спазва правилата и кара в насрещното. Водачът в нарушение дори казва: "Мога да ти покажа и кой съм, и как спазвам правилата!". Ние виждаме кой е – това е поредният нагъл нарушител, който не спазва правилата.

 

ПЪТНИ НАРУШЕНИЯ В САЙТА НА ГОСПОДАРИТЕ

 

Ето какво пише пък човекът, заснел видеото:

 

"Предавам се да се боря за един по-добър свят, в който законите и правилата се спазват. Свят, в който не се чувстваш безнаказан, всесилен, над всичко и всички. Заради това, което ще видите в клипчето и това, което стана неотдавна на Околовръстното в София, просто не виждам смисъл. Това са и причините досега да не съм си позволявал да подам официален сигнал към КАТ по някое от десетките нарушения, които имам записани на видео. Докато системата не се погрижи за хората и не гарантира тяхната безопасност, като от друга страна гарантира бърза и лесна наказуемост на нарушителите, няма и да има много хора, които да си слагат главата в торбата и да отидат да свидетелстват очи в очи с типажи, като героя от този клип. Аз лично не виждам смисъл заради високия риск от саморазправа. Такива хора просто нямат задръжки.

 

Все пак се радвам, че човекът прояви самообладание и не се стигна да Околовръстното 2. Радвам се, че все пак имаше доблестта да признае грешката си и да се извини.

 

От разговора останах с впечатление, че заема някакъв пост подобен на полицай. Може би това го е спряло да не свърши по-лошо цялата ситуация.

 

Във всеки случай аз съм дотук. Ще продължавам да заснемам материали и да се опитвам да ги разпространявам, така че да се дава гласност на простотията по улиците, но вече и през ум няма да ми мине да се опитвам да си налагам жалката справедливост. Защото дали може да се спечели нещо от такава ситуация е доста спорно. Докато това, което мога да загубя от една лоша развръзка е доста повече. Просто няма смисъл…"

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции