Шофьор на автобус пуши, при забележка от пътник вдига луд скандал (видео)

22 Ноември 2017
28 18751

Какво бихте направили, ако видите шофьор на автобус от градския транспорт да пуши? Вероятно ще му направите забележка…Вместо да се притесни обаче, той ще ви вдигне скандал.

 

Това се е случило на гражданина Иван Давидов. Той е станал свидетел на пушещ шофьор и му е направил забележка. Записал е всичко на видео, за да се види наглото поведение на водача.

 

Видеото е публикувано в социалните мрежи. "Както добре виждаме, шофьорът (автобус 204) най-спокойно пуши и въобще не се притеснява от това. Нещо повече, по реакцията му изглежда той мисли, че аз съм виновен, че му правя забележка!", коментира Иван.

 

Той се обръща и към фирмата, обслужващата по неговите думи автобусната линия: "Карат-С – какви действия ще предприемете спрямо този ваш шофьор, който очевидно не иска да се съобразява с действащите закони за тютюнопушенето?"

 

В друго видео той е заснел спора си с шофьора, който отказва да продължи смяната си, защото го снимат без той да е дал разрешение. От записа се чува ясно, че мъжът заявява, че ще чака един час, докато не дойде мобилен патрул. 

 

На видеото ще видим един съвестен шофьор на Карат-С, който професионално изпълнява служебните си задължения по автобусна линия 204. Също толкова професионално обижда и заплашва с физическа саморазправа!, коментира Иван. 

 

И пояснява:

"Направих забележка на шофьора, но вместо да се съобрази със забележката, той стана агресивен и започна да ме обижда и заплашва с физическа саморазправа! Основното действие се разви на спирката на стадион Васил Левски, където шофьорът спря автобуса и отказа да си изпълнява професионалните задължения, докато не сляза от автобуса.

Три пъти "ура" за такива шофьори!
Център за градска мобилност – ще вземете ли някакво отношение по случая?"

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции