Следва: Шофьор прави ...

Шофьор на автобус пуши, при забележка от пътник вдига луд скандал (видео)

22 Ноември 2017
0 18777

Какво бихте направили, ако видите шофьор на автобус от градския транспорт да пуши? Вероятно ще му направите забележка…Вместо да се притесни обаче, той ще ви вдигне скандал.

 

Това се е случило на гражданина Иван Давидов. Той е станал свидетел на пушещ шофьор и му е направил забележка. Записал е всичко на видео, за да се види наглото поведение на водача.

 

Видеото е публикувано в социалните мрежи. "Както добре виждаме, шофьорът (автобус 204) най-спокойно пуши и въобще не се притеснява от това. Нещо повече, по реакцията му изглежда той мисли, че аз съм виновен, че му правя забележка!", коментира Иван.

 

Той се обръща и към фирмата, обслужващата по неговите думи автобусната линия: "Карат-С – какви действия ще предприемете спрямо този ваш шофьор, който очевидно не иска да се съобразява с действащите закони за тютюнопушенето?"

 

В друго видео той е заснел спора си с шофьора, който отказва да продължи смяната си, защото го снимат без той да е дал разрешение. От записа се чува ясно, че мъжът заявява, че ще чака един час, докато не дойде мобилен патрул. 

 

На видеото ще видим един съвестен шофьор на Карат-С, който професионално изпълнява служебните си задължения по автобусна линия 204. Също толкова професионално обижда и заплашва с физическа саморазправа!, коментира Иван. 

 

И пояснява:

"Направих забележка на шофьора, но вместо да се съобрази със забележката, той стана агресивен и започна да ме обижда и заплашва с физическа саморазправа! Основното действие се разви на спирката на стадион Васил Левски, където шофьорът спря автобуса и отказа да си изпълнява професионалните задължения, докато не сляза от автобуса.

Три пъти "ура" за такива шофьори!
Център за градска мобилност – ще вземете ли някакво отношение по случая?"

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции