Шофьорът на закъсал без гориво камион на пътя Русе-Бяла се оказа пиян и без книжка

February 18, 2020
45 218
Коментари: 0

Шофьор на камион си докара куп неприятности, след като остана на пътя без гориво, пише РусеМедиа.

 

 

Около 3:30 часа в неделя през нощта патрулиращи полицаи забелязали спрения на аварийни светлини товарен камион на главния път Русе-Бяла.

 

 

След като полицаите приближили да видят дали се нуждае от помощ, шофьорът им обяснил, че е свършил горивото и чака да му донесат. Действително малко по-късно на мястото пристигнала лека кола и шофьорът ѝ извадил туба с бензин. Мъжът излял горивото в резервоара и заявил, че ще продължи до близка бензиностанция, за да дозареди. На полицаите обаче им направило впечатление, че камионът потеглил на зигзаг и решили да проверят шофьора.

 

 

ЖЕНА В РУСЕ УДРЯ ШАМАРИ НА МЪЖ СЛЕД ЗАСИЧАНЕ НА КРЪСТОВИЩЕ (ВИДЕО)

 

 

Дрегерът отчел 1,23 промила, но това далеч не било всичко. При поискване на документите, мъжът заявил, че не ги носи в себе си. Справката с регистрите обаче показала, че той изобщо няма българска шофьорска книжка, на което мъжът отговорил, че има гръцка, но не представил и нея.

 

 

36-годишният мъж бил откаран в центъра за спешна медицинска помощ в Бяла, за да му бъде взета кръвна проба, но той отказал. От полицията му съставили два акта и срещу него било образувано бързо съдебно производство.

 

 

 

Източник: РусеМедиа

Снимка: Дарик

Коментари

Реакции

Следете разпространението на COVID-19 в реално време: