<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41386" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Риба със змий...

Шофьор на училищен автобус псува и блъска в предното стъкло 11-годишно момче (видео)

11 Октомври 2019
0 11210

Шофьор на училищен автобус крещи, псува и блъска 11-годишно момче в предното стъкло, така че детето си удря главата. Шокиращо видео от инцидента в щата Аризона беше публикувано в социалните мрежи, пише Daily Mail.

 

Служители от държавното училище сигнализирали полицията, след като видели записите. На видеото от 4 октомври се вижда как 50-годишният Джейми Телез влиза в спор с три момчета в автобуса. Едно от децата хвърля хартия към кошчето за боклук в предната част на автобуса, но не уцелва. Тогава шофьорът избухва и започва да се кара на детето.

 

 

""

 

 

На записа се вижда как го заплашва, че ще го удари и го псува. Секунда по-късно Телез удря рязко спирачките, 11-годишното дете, застанало на пътеката, залита напред и се блъсва в таблото на автобуса. Ученикът си удря главата толкова силно в предното стъкло, че оставя пукнатина. Тогава шофьорът сграбчва детето с една ръка и започва да го блъска, се вижда още на кадрите.

 

 

""

 

 

"Казах ли ви какво се случва, когато стоите на пътеката!", продължава да крещи и да обиджа шофьорът. "Това не е по моя вина!', отговаря детето. "Вината е твоя, защото ако седеше на скапаната седалка, нямаше да летиш напред в автобуса, нали?!", казва още Телез.

 

"Сега идваш тук и взимаш това скапано нещо! Ти си най-големият *****, знаеш ли?, продължава да крещи шофьорът.

 

 

""

 

 

Телез беше арестуван и обвинен за насилие над деца, заплаха и застрашаване на техния живот и здраве, и безразсъдно шофиране. Пред полицията шофьорът е признал, че е прекалил, защото бил много ядосан.  

 

От ръководството на училището пуснаха официално изявление, в която увериха родителите, че "техен основен приоритет е безопасността и сигурността на учениците".

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции