Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Шофьор на Uber отвлече пътниците си, за да преследва друга кола, която го ударила (видео)
Шофьор на Uber отвлече пътниците си, за да преследва друга кола, която го ударила (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
02-13-20
добавено
1596
прегледа

Шофьор на Uber отвлече пътниците си и не ги пусна да слязат, докато преследва бясно друг автомобил, който го ударил на пътя. Случаят е от Вирджиния, САЩ. Полицията е задържала 38-годишния водач и му е повдигнала обвинения за отвличане и безразсъдно шофиране, съобщава CNN.

 

 

ПОЛИЦИЯТА ПУСНА КАДРИ ОТ ИНЦИДЕНТА, ПРИ КОИТО УМНА КОЛА НА UBER УБИ ЖЕНА (ВИДЕО)

 

 

 

 

НАКАРАХА МЪЖ ДА ПЛАТИ 600 ПАУНДА (1400 ЛВ.) ЗА 28-МИНУТНО ВОЗЕНЕ С UBER

 

 

В понеделник вечерта Джон Мъри и съпругата му Тамека Суон решили да използват приложението и да повикат кола на Uber, за да отидат на вечеря. Докато карал, шофьорът бил засечен и ударен леко от друга кола на пътя. "Мислех, че просто ще отбием и двамата водачи ще попълнят протокол за инциднета, но изведнъж другия шофьор даде газ и избяга. Не очаквах нашия да тръгне след него и да кара толкова бързо и яростно", коментира шокираният пътник в колата. 

 

 

 

 


Мъжът започнал да снима, докато той и жена му се опитвали да убедят побеснелия шофьор да спре и да ги остави. Във видеото се вижда как таксиджията минава няколко пъти на червен светофар и не спазва пътните знаци. Жената на задната седалка започва да моли шофьора да спре и да ги остави. „Имам четири деца. Вие трябва да ни пуснете“, се чува да казва г-жа Суон.
"Той продължаваше. Това беше най-страшният момент в живота ми", коментира потресената жена след преживения шок. 

 

 

 


В официално изявление от Uber заявиха, че „поведението на този шофьор е доста обезпокоително и той вече няма да има достъп до приложението. 

 

 

Източник: CNN