<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56501" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хлапе изяжда ...

Шофьор на Uber отвлече пътниците си, за да преследва друга кола, която го ударила (видео)

13 Февруари 2020
0 343

Шофьор на Uber отвлече пътниците си и не ги пусна да слязат, докато преследва бясно друг автомобил, който го ударил на пътя. Случаят е от Вирджиния, САЩ. Полицията е задържала 38-годишния водач и му е повдигнала обвинения за отвличане и безразсъдно шофиране, съобщава CNN.

 

 

ПОЛИЦИЯТА ПУСНА КАДРИ ОТ ИНЦИДЕНТА, ПРИ КОИТО УМНА КОЛА НА UBER УБИ ЖЕНА (ВИДЕО)

 

 

 

 

НАКАРАХА МЪЖ ДА ПЛАТИ 600 ПАУНДА (1400 ЛВ.) ЗА 28-МИНУТНО ВОЗЕНЕ С UBER

 

 

В понеделник вечерта Джон Мъри и съпругата му Тамека Суон решили да използват приложението и да повикат кола на Uber, за да отидат на вечеря. Докато карал, шофьорът бил засечен и ударен леко от друга кола на пътя. “Мислех, че просто ще отбием и двамата водачи ще попълнят протокол за инциднета, но изведнъж другия шофьор даде газ и избяга. Не очаквах нашия да тръгне след него и да кара толкова бързо и яростно”, коментира шокираният пътник в колата. 

 

 

 

 

Мъжът започнал да снима, докато той и жена му се опитвали да убедят побеснелия шофьор да спре и да ги остави. Във видеото се вижда как таксиджията минава няколко пъти на червен светофар и не спазва пътните знаци. Жената на задната седалка започва да моли шофьора да спре и да ги остави. „Имам четири деца. Вие трябва да ни пуснете“, се чува да казва г-жа Суон.
“Той продължаваше. Това беше най-страшният момент в живота ми”, коментира потресената жена след преживения шок. 

 

 

 

В официално изявление от Uber заявиха, че „поведението на този шофьор е доста обезпокоително и той вече няма да има достъп до приложението. 

 

 

Източник: CNN

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции