Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Шофьор отказа да кара автобус с цветове като знамето на гей прайда
Шофьор отказа да кара автобус с цветове като знамето на гей прайда
08-14-19
добавено
55399
прегледа

Шофьор на автобус в Източна Англия отказа да шофира автобус с цветове като знамето на гей прайда, защото насърчавал хомосексуалността, пише Daily Mail.

 

 

 

 

 

Пътничката Ребека Сиърс, на 19 години, твърди, че шофьорът, който бил на около 50 години, накарал пътниците да изчакат на началната спирка, защото не искал да шофира точно този автобус.

 

 

„Стоях с още две жени и си мислехме, че той се шегува. След десет минути отидох до рецепцията на автогарата и съобщих за забавянето. Казах им, че той е отишъл да смени автобуса, което е абсолютно нелепо", разказа Ребека.

 

 

 

 

От фирмата превозвач заявили, че е започнало пълно разследване на случая.

 

 

„Наясно съм, че всеки има право на собствените си възгледи, но ако не можете да вършите работата си както трябва поради своята фанатичност, може би трябва да преосмислите своя избор на професия“, коментира още Ребека.

 

 

Източник: Daily Mail