<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=96933" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Смешни детск...

Шофьор узна по трудния начин, че плажовете не са най-подходящото място за паркиране (снимки)

17 Август 2021
0 430

Шофьор узна по трудния начин, че плажовете не са най-подходящото място да паркираш колата си, а именно като остана безучастен свидетел на потъването ѝ в морето, пише LadBible.

Свидетел на гледката освен опечаленият собственик на вана станал и фотографът Тим Къртис, който в същото време бил излязъл на сутрешната си разходка край бреговете на Уестън-супер-меър в Съмърсет, Англия. Той мернал с крайчеца на окото си транспортен бус, паркиран направо на пясъка. При по-внимателно вглеждане фотографът установил, че 7-местният “Форд” не просто чакал стопанина си на плажа, а в този момент потъвал. Близо до автомобила бил и собственика, но вече в момент, в който нямало какво да направи.

Според Тим човекът най-вероятно бил турист във ваканция, който искал да предостави на децата си по-добра гледка към морето, но уви – на каква цена?!

Спасиха бедстващ мъж, прекарал 48 часа в морето след потъване на кораб (снимки)

“Изобщо не му съчувствам”, споделя той. “Напълно заслужава съдбата си.”

“Повечето нормални хора биха изчакали да мине приливът, а не да навлязат в пясъка по време на прилив. Водата бе само на четиристотин метра и този идиот реши да се приближи максимално до нея”, допълва той.

От бреговата охрана на Съмърсет потвърдиха, че са получили сигнал по случая, но в крайна сметка собственикът сам е организирал спасяването на вана си.

Източник: LadBible

Снимки: Kennedy News & Media

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции