<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=86522" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Производстве...

Ютюбър се погреба жив за повече от два дни, за да заснеме вайръл видео (видео)

01 Април 2021
0 20754

Влогърът MrBeast, чието истинско име е Джими Доналдсън, прекара повече от два дни, погребан под земята в стъклен съркофаг пред камера и видеото стана вайръл в канала му в YouTube.

В 12-минутното видео, извлечено от неговите 50 часа под земята, MrBeast споделя пред зрителите си детайлни подробности относно това как е уринирал, прикован в неудобната поза в ковчега. Също така признава, че след 30 часа, прекарани на тясно и неудобно, е искал да се раздвижи, но не е могъл.

През всичкото време Джими е в контакт с приятелите, които дежурят над гроба му за евентуални усложнения. И все пак, колкото и мъчителен да е станал престоят му под земята, той трябвало да устиска, понеже евентуален провал на облога, би стоварил тежки подигравки върху самонадеяността му.

В крайна сметка предизвикателството на Мистър Звяр се увенчало с успех, като престоят му под земята се оказал дори мъничко по-дълъг заради времето, необходимо за изваждането му от гроба.

Изровеният гроб все още стои на мястото си в гробището “Евъргрийн” в Ню Хейвън, Върмонт. То се оказа туристическа атракция за посетителите, които вече са били осведомени за цялата акция.

Макар и да буди недоумение у мнозина делото на Джими Доналдсън вероятно си има основателните причини. Тъй че, кои сме ние да го съдим?

Източник: LadBible

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Samuil Hamchev

    01 Април 2021

    Време беше да напишете и за него поне една статия😂

Реакции