Следва: Доц. Ангел Ку...

Ядосана майка откри, че детски кукли остават по неприлично бельо щом ги потопиш в хладка вода (видео)

15 Септември 2020
20 2473

Гневна майка във Великобритания разобличи, че популярни детски куклички, предвидени за малки момиченца, се оказват по неприлично бельо върху интимните си части, секунди след като бъдат потопени в съд с хладка вода, пише DailyMail.

Лорейн Харди купувала редовно малки кукли от серията L.O.L. Surprise dolls за 8-годишната си дъщеря Изабела, за да допълва колекцията ѝ от любимите играчки. Те са предизвикателни фигурки на момиченца с очи на кошута и яркорозови дрешки.

Но не само външният вид на играчките примамил малкото момиченце още откакто станало на 4 години, за да иска нова кукла за всеки следващ рожден ден.

40-годишната Лорейн от градчето Шалфонт Сейнт Петър в Англия разказва:

„След като попаднах на сигналите в социалните медии, от които се разбира, че някои от играчките носят скрито бельо, което се проявява щом бъдат натопени в хладка вода, реших сама да проверя.“

„Преди това си мислих, че става дума за нелепа сензация. Изобщо не допусках, че една от най-големите компании за детски играчки ще си позволи такова нещо.“

След като Лорейн потопила четири от кукличките на Изабела в купа с вода, само след няколко секунди видяла с очите си, че две от тях се оказали по еротично бельо, което преди това изобщо не личало. Разтревожената майка веднага събрала цялата колекция от 20 кукли и ги пъхнала в купата, за да установи, че половината имали подобни жартиери, корсети и друго бельо за възрастни.

„Просто бях потресена, че през годините съм давала огромни суми, за да насърчавам развращаването на собственото си дете.”

Възмутени майки се оплакаха, че кукла-тролче издава секс-звуци, като се натиснат интимните ѝ части (видео)

От компанията производител на L.O.L. Surprise! Кукли публикували изявление в отговор на многобройнирте нападки от родители. В него се казва, че дизайнерите „са взели мерки да коригират нередностите“, след като признали, че част от продуктите им носят „непристойно бельо и белези“.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции