Ядосан мъж се нахвърли да бие персонала и клиентите на супермаркет, защото липсвали стоки, които му трябват (снимки)

19 Март 2020
33 1047

Клиент на хранителен магазин в Австралия бе арестуван за това, че ударил служител с юмрук в лицето и изблъскал с пазарската си количка възрастни жени в яда си, че някои стоки били разпродадени, пише DailyMail.

Снимка: NSW Police

Мъжът, за когото се предполага, че е около 50-ина годишен, се възмутил, че в магазина няма необходимите му стоки, като брашно и други хранителни продукти, съобщават от полицията на град Лисмор, североизточен Ню Саут Уелс. В яда си той блъснал с количката си две 70-ина годишни  жени. Едната от жените била съборена на земята, докато другата паднала върху празните лавици на магазина.

Полицаи в Тенерифе извадиха от басейн и арестуваха британка, нарушила карантината на хотела (видео и снимки)

Паническото пазаруване поради заплахата от коронавирус опразни рафтовете на големите супермаркети от веригите Coles и Aldi в цялата страна.

Собствениците на магазините многократно са уверявали потребителите, че няма продоволствен недостиг, но твърдят, че персонала не смогва да поддържа пълни рафтовете с тоалетна хартия и нетрайни продукти като тестени изделия и дезинфектант за ръце.

Когато една от касиерките се приближила да види какво става, била ударена с юмрук в лицето. 45-годишната жена получила синини и леки наранявания в следствие на инцидента.

Снимка: NSW Police

Двете възрастни жени са били набързо изведени от магазина, без да дадат показания пред полицията. Не е известно дали са получили наранявания.

Психология на страха: какво ни кара да се презапасяваме?

Управителят на супермаркета, както и един от охранителите също били нападнати, преди мъжът да бъде изведен от полицаите.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции