Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Ято гарвани три години тормозят мъж, смятат, че е убил малко гардже (видео)
Ято гарвани три години тормозят мъж, смятат, че е убил малко гардже (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
09-11-19
добавено
5127
прегледа

Шива Кеват, жител на село Сумела в индийския щат Мадхя Прадеш, преживява на собствен гръб филма "Птиците" на Алфред Хичкок, пише испанският сайт 20minutos.

 

През последните три години, всеки път щом излезе от къщата си, го напада ято гарвани, които търсят отмъщение. 

 

ГАРВАН НЕПУКИСТ НЕ МЪРДА ОТ ДВИЖЕЩА СЕ ЧИСТАЧКА (ВИДЕО)

 

Преди време Кеват намерил малко гардже, заклещено в желязна ограда. Мъжът се опитал да го освободи, но за съжаление птичето умряло в ръцете му. Това се оказал съдбоносният ден, след който започнал тормозът върху него, тъй като семейството на птичката решило, че той е виновен за смъртта ѝ. Ятото гарвани видяла с очите си случката и го нарочило за убиец на гарджето. 

 

Оттогава горкият Кеват е атакуван от птиците всеки път, в който излезе на улицата, понякога само от един гарван, но друг пъти от цялото ято. По принуда постоянно ходи с шал, с който да се предпазва от острите човки и от крилата на злопаметните птици. 

 

МЕЧКА СПАСЯВА ГАРВАН (ВИДЕО)

 

Както обяснява професор Ашок Мунджал, изледовател на поведението на птиците в университета в Баркатула, гарваните имат много добра памет и чудесно запомнят онези, които са им причинили някаква болка. Може да се каже, че са експерти в това да таят злоба, а Шива Кеват лично може да го потвърди. 

 

 

Източник: 20minutos