Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
„ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА” ВРЪЧИ „БЯЛА ЛЯСТОВИЦА“ НА ИНИЦИАТИВНИ УЧЕНИЦИ ОТ СТАРА ЗАГОРА
„ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА” ВРЪЧИ „БЯЛА ЛЯСТОВИЦА“ НА ИНИЦИАТИВНИ УЧЕНИЦИ ОТ СТАРА ЗАГОРА
06-01-18
добавено
3297
прегледа

По случай 1-ви юни, „Бялата лястовица“ на „Господари на ефира“ ще отлети при едни изключителни деца от Стара Загора и тяхната учителката, затова че създадоха книга с пътеписи за своите връстници, които живеят в чужбина. 

 

 

Прекрасната инициатива идва от класния ръководител Соня Рачева, която успява да  вдъхнови своите възпитаници от 3-ти клас на Второ основно училище "П.Р. Славейков" да пишат пътеписи за своите пътешествия из България. Чрез това начинание, учениците не само преоткриват красотите на страната ни, но и се научават да ги ценят. Със създаването на книгата „България живее в мен” те се стремят да запазят българската искра в своите връстници, живеещи извън родината. 

 

Влади Василев посети ръководителката и нейните ученици в Стара Загора, за да им връчи лично наградата за добрия пример – „Бяла лястовица“.

 

В Деня на детето, предаването на „Господарите“ ще бъде изцяло посветено на празника. Освен танци и песни с малките гости от балет „Нова“, зрителите ще се забавляват с компромати на водещите като малки, а репортерката Пополина Вокс ще попита по какъв път мечтаят да поемат децата на екипа на шоуто.

 

Не пропускайте да гледате празничното предаване на „Господари на ефира” посветено на децата, тази вечер от 23:00ч, по NOVA.