Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
"Българското Барби" нямало пластични операции, само хиалурон в устните (видео и снимки)
"Българското Барби" нямало пластични операции, само хиалурон в устните (видео и снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
06-19-19
добавено
92042
прегледа

Андреа Иванова, станала известна в някои световни медии като "българското Барби" заради вида си, твърди, че няма никакви пластични операции. Пред TrafficNews тя заяви, че единственото подобрение, което си е направила, е хиалуронова киселина в устните.

 

 

 

 

"Някои медии бяха написали статия, в която се казва, че имам 15 пластични операции, което всъщност не е вярно. Нямам никакви пластични операции. Устните са единственото по-голямо нещо, което съм направила във връзка с трансформацията си", каза Андреа.

 

 

КАК 22-ГОДИШНА БЪЛГАРКА СЕ ПРЕОБРАЗИ НАПЪЛНО СЛЕД 15 ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 

 

"Единственото, което правя, е да се гримирам сутрин. Държа да отбележа, че не всеки ден изглеждам така. Има дни, в които не ми се занимава и не се оправям. Не всеки ден съм в този вид. Има дни, в които съм в обикновено състояние", споделя още 22-годишната студентка. 

 

 

 

 

Снимките ѝ се появиха в няколко западни издания. Тя учи филология, но стана популярна с външния си вид. "Аз съм изключително разочарована от това, че има хора, които могат да напишат толкова гнусни, ненормални коментари под моите снимки, пълни с обиди и неверни неща. Не съм се стремяла да стана известна. Щом моят вид стана публично достояние, трябва да понеса позитивите и негативите от това", казва още Андреа. 

 

 

 

 

Тя споделя, че до 12 клас била отличничка. "Бях с отличен успех... да речем 5,30. Това не е съвсем отлично, но е добро постижение", казва "българското Барби".

 

 

 

 

Тя допълни, че семейството ѝ помага финансово и я подкрепя във всяко нейно решение. "Нямам критерии за идеален мъж. Не следвам определен тип, нямам такива критерии", споделя още Андреа. 

 

 

Източник: TrafficNews