Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
"Пътят на честта" - нов хитов сериал тръгва в ефира през септември (видео)
"Пътят на честта" - нов хитов сериал тръгва в ефира през септември (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
08-19-19
добавено
2345
прегледа

През септември по Нова тв тръгва "Пътят на честта” - нов български сериал, създаден в партньорство с екипа на „Глобал филмс“ с продуцент Магърдич Халваджиян.

 

Зад поредицата стоят петима доказани режисьори - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Зоран Петровски и Станислав Тодоров - Роги. Сценаристи са Милена Фучеджиева и Елена Иванова.

 

Актьорското присъствие също е много силно, като в главните роли ще видим Силвия Петкова и Ивайло Захариев. Веселин Плачков пък ще се появи в съвсем ново амплоа.

 

Сериалът е вдъхновен от истинска история. А за това как върви снимачният процес повече споделиха пред Нова тв Веселин Плачков и Ивайло Захариев.

 

Плачков обясни, че в основата си сериалът е драма и разказва как една майка трябва да спаси себе си и сина си. Криминалният момент е свързан със смърт в семейството, която е при неизяснени обстоятелства.

 

„Според мен сериалът ще има голям спектър от зрители, защото имаме тийнейджърска история, за родители история, имаме и това желание за чест и за морал, което ще бъдат интересно на публиката. Самите герои също имат обрати в себе си”, посочва Ивайло Захариев.

 

Темата на сериала е как се отстояват принципите, честта, достойнството.

 

Източник: Нова тв