Следва: 5-годишно мом...

10-годишно момче подкара колата на баща си със 100 км/ч в гонка с полицаи в Русия (видео и снимки)

08 Май 2020
0 1186

10-годишно момче от Русия въвлече полицията в скоростно преследване, след като отмъкна колата на баща си, пише DailyMail. В автомобила освен халапакът, се е возила и 4-годишната му сестричка.

В част от преследването малкият Фитипалди от град Томск в Русия летял със 100 км/ч в насрещното платно при мокра настилка и натоварен трафик. За щастие след екшъна нямало пострадали.

Шеметното видео освен гледката на задаващите се насреща автомобили предава и атмосферата в колата, при която сестричката на момчето плаче за татко си и майка си, и за това, че в крайна сметка двамата ще бъдат „затворени в клетка”.

5-годишно момченце бе заловено на магистрала в САЩ да шофира колата на родителите си (видео)

Малчуганът, който едва достигал педалите на огромния автомобил, се опитва да я успокои, докато се опитва да избяга на преследващите го полицаи.

“Не плачи, миличка! Не плачи! Всичко е наред. Няма да ни хванат. Всичко ще бъде наред. Полицаите не могат да ни хванат”, утешава той момиченцето, докато слаломира между задаващите се автомобили.

Накрая все пак обръща волана и спира встрани от пътя с думите: “Да, ще ни затворят в клетка. Това е всичко, Ева, бебчето ми.”

Източник: DailyMail

Снимки и видео: East2West News

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции