<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=58979" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как руснацит...

127 са вече случаите на коронавирус у нас, забраняват посещенията в паркове, градини и открити площадки (видео)

20 Март 2020
0 10738

Днес има още 13 потвърдени случая на заразени с коронавирус в България. 4 нови положителни проби са потвърдени във Варна, като всички те са на жители от Добрич. Останалите 9 случая са от София, каза ген. Мутафчийски пред Нова телевизия. Един болен е в тежко, почти критично състояние в “Пирогов”. Положителна е пробата и на беглеца, заловен в четвъртък на Централна гара. Направените проби в Стара Загора са отрицателни. Една пациентка ще бъде изписана от ВМА.

Нови ограничителни мерки влизат в сила от полунощ на 21 март, пише Нова телевизия. Забранява се излизането в паркове, градски градини, спортни съоръжения и открити площадки.

На входовете на областите в страната ще бъдат изградени КПП пунктове, където полицията ще проверява гражданите за целите на пътуването им. Допускат се само служебни пътувания, удостоверени с бележка, свързани с медицинска помощ, както и прибиране по домовете.

От 8:30 до 10:30 се забранява посещаването на хранителни магазини на лица до 60-годишна възраст. Мярката цели в този интервал да бъдат допуснати пенсионерите над тази възраст.

Източник: Нова телевизия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции