<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46987" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Учени възста...

13-годишна твърди, че е забременяла от 10-годишно момче и предизвика скандал в Русия (видео)

23 Януари 2020
5 27855

13-годишно момиче твърди, че е бременна от 10-годишно момче. Случаят шокира Русия и предизвика остра полемика в страната. Водещ руски лекар твърди, че момчето все още е сексуално незряло, за да бъде баща на бебето, пише Daily Mail

Момичето обаче настоява, че не е имала друг партньор. С разрешение на родителите руско телевизионно шоу разкри лицата на децата и разказа цялата шокираща история.

Момчето и родителите му се съгласили на медицинския му преглед, а резултатите бяха разкрити пред милионите зрители. На живо в ефир д-р Евгений Греков отрече 10-годишният Иван да е бащата. „Ние проверихме лабораторните резултати три пъти, за да няма грешка. Той не може да има сперматозоиди. Той все още е дете”, категорични са лекарят. По думите му Иван е в съвсем ранен стадий на своето сексуално съзряване и дори няма достатъчно тестостерон. “Той все още има детски полови органи”, заяви на живо пред камерите д-р Греков.

13-годишната Даша обаче отрече това и разказа как двамата с Иван са правили секс в дома му, докато майка му го няма. “Той искаше да правим секс и аз нямах нищо против. Той заключи вратата. Беше ме малко страх, че ще е болезнено. Малко ме беше срам”, разказа по телевизията момичето. “След като го направихме за първи път, се скрихме един от друг под одеялото от срам”, добави още Даша. 

Според психолога Денис Давидов  момичето казва истината и е имала един единствен партньор. Момичето каза, че планира да задържи детето и двамата с нейния 10-годишен приятел да гледат заедно бебето. 

А ето и обратът в развитието на историята по-нататък:
ДНК доказва, че бащата на бебето на 14-годишното момиче от Русия не е 10-годишният Иван

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции