Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
14-годишният Георги, задържан в Германия за изнасилване, се е гаврил и друг път с жертвата си
14-годишният Георги, задържан в Германия за изнасилване, се е гаврил и друг път с жертвата си
По света
08-07-19
добавено
5508
прегледа

14-годишният Георги С., който неотдавна беше задържан за изнасилване на момиче в Германия, и преди се е гаврил сексуално с жертвата си, пише немският вестник Bild, цитиран от "24 часа".

 

ТРИ 14-ГОДИШНИ И ДВЕ 12-ГОДИШНИ ДЕЦА С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО СА ЗАПОДОЗРЕНИ В ГРУПОВО ИЗНАСИЛВАНЕ В ГЕРМАНИЯ

 

Според изданието той е извършител на три предполагаеми сексуални посегателства в Германия. 

 

Груповото изнасилване в Мюлхайм на Рур, област Северен Рейн-Вестфалия, при което две момчета на 12 г. и трима юноши - на 14 г., жестоко малтретираха и изнасилиха 18-годишно момиче в гора, потресе Германия.

 

Георги е основният заподозрян за престъплението и от всички само той беше арестуван. Във вторник младежът беше изправен в съда, за да се удължи задържането му от окръжния съд. Той вече е обвинен в това, че е изнасилил жертвата на деянието от 5 юли 2019 г. и на неуточнена, предхождаща дата през лятото, съобщи на съдебното заседание Мари Фалбуш от прокуратурата в Дуисбург.

 

АРЕСТУВАНОТО ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ В ГЕРМАНИЯ 14-ГОДИШНО МОМЧЕ С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО Е ЗАПЛАШЕНО ОТ 10 ГОДИНИ ЗАТВОР

 

Георги остава в ареста и го грозят до 10 години затвор. В допълнение към двете предполагаеми изнасилвания той е обвинен и в трети случай на сексуално насилие. Твърди се, че преди 11 месеца - тогава е бил още 13-годишен, е изнасилил 14 годишна ученичка на детска площадка.

 

 

 

 

Георги е дошъл със семейството си от България в Германия през 2017 г. Bild тръгва по неговите следи в Мюлхайм на Рур, за да разплете случая. Според съседка на семейството на българския тийнейджър баща му също е агресивен.

 

СЛЕД ИЗНАСИЛВАНЕТО НА МОМИЧЕ ОТ ДЕЦА С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО: ИСКАТ И 12-ГОДИШНИТЕ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ В ГЕРМАНИЯ

 

 

Източник: "24 часа"