Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
1.4 милиона души от фейсбук смятат да щурмуват секретната военна "Зона 51" в САЩ?
1.4 милиона души от фейсбук смятат да щурмуват секретната военна "Зона 51" в САЩ?
По света
07-17-19
добавено
3572
прегледа

Според градската легенда, Зона 51 е странно място. Но дори и теориите на конспирацията да са верни, а военновъздушните сили в Невада да разполагат с извънземна технология и / или извънземен живот, тя все още не е по-странна от интернет. И хората в него.

 

В началото на този месец анонимни потребители във Facebook планираха групова инвазия на строго охраняваното място, пише Гардиън.

 

На събитие във Facebook, озаглавено „Aтака на Зона 51, те не могат да спрат всички ни”, създателите обясняват: „Всички ще се срещнем там и ще координираме влизането ни. Можем да се движим по-бързо от куршумите. Нека да ги видим тези извънземни".

 

Техният план, насрочен за малките часове на 20 септември, набира скорост. Вече 1,4 милиона души са се отбелязали като „присъстващи“, а още 1,1 милиона души са „заинтересовани“.

 

Американските военновъздушни сили обаче не се забавляват с това и предупреждават, че "всеки опит за незаконен достъп до военни съоръжения или райони за военно обучение е опасен". Казва се също така, че използването на „смъртоносна сила“ срещу натрапниците е разрешено.

 

Дали това събитие ще бъде забравено за броени дни или ще предизвика скандални действия на 20 септември?

 

Може би истината е някъде там.

 

Източник: Гардиън