Следва: Жена се спася...

15 мъже се състезават кой да направи бебе на непозната жена в странно риалити шоу (видео)

22 Май 2020
1 17618

Колко далеч може да стигне едно риалити? Доста, изглежда.

На 21 май в САЩ тръгна ново шоу, озаглавено “Labor of Love“, в което 40-годишна жена търси измежду 15 мъже най-подходящия за баща на своите бъдещи деца. Продукцията е на Fox.

Всички 16 участници в предаването живеят в един дом, като мъжете активно се състезават за вниманието на жената. А въпросната жена е Кристи Кацман, която отчаяно иска бебе.

Ето какво каза самата тя пред Fox: “Току-що навърших 40 години и прекратих връзка. Опитвам се намеря нови запознанства, защото все още искам да създам семейство.“

През следващите няколко седмици мъжете в шоуто ще бъдат подложени на какви ли не тестове, за да спечелят одобрението на Кристи. Изпитанията най-вече трябва да докажат кой от участниците е най-подходящ да бъде баща.

Трейлърът на предаването показва различни сегменти, на които се вижда какви са изпитанията, подготвени за състезателите. Те очевидно ще се сблъскат с доста страх, болка и ситуации, които се нуждаят от решителност…

Водещ на “Labor of Love“ е актрисата Кристин Дейвис, позната най-вече от ролята си на Шарлот в сериала „Сексът и градът“. Героинята ѝ в сериала също отчаяно искаше дете и семейство.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции