<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79631" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фризерът за в...

18-годишен открадна тир и го обърна на кръстовище в Бургас след гонка с полицията (видео)

10 Декември 2020
0 1187

Тежкотоварен камион се обърна на ключово кръстовище в Бургас, предаде Нова тв. Тирът, натоварен с 20 тона дървени плоскости, бил откраднат и катастрофира след гонка с полицията.

Инцидентът е станал около полунощ, след като тир не спрял на подаден от полицията сигнал със стоп палка на еднопосочна тясна улица в жилищен комплекс. Започнало преследване. Камионът минал по най-тесните улици на още два жилищни комплекса преди да излезе на централния булевард и да навлезе в най-оживеното в делничен кръстовище в Бургас – това срещу хотел „Мираж”. Именно там шофьорът загубил управление и се обърнал. За щастие няма жертви – вероятно заради късния час.

„Камионът е откраднат от паркинг. Беше заключен и натоварен за Русе с плоскости ламинат с тегло  22 тона”, разказва собственикът на превозното средство Коста Димитров.

По информация на полицията младежът, откраднал тира, е навършил 18 години само преди месец. Той няма свидетелство за управление на МПС. Възпитаник е на център за отглеждане на деца и младежи без родители в град Средец. Не е употребил алкохол или наркотици. Задържан е за 24 часа. Повдигнато му е обвинение за причиняване на щети при пътно-транспортно произшествие.

Източник и видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции