<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56531" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бежанци полз...

2-годишно дете се дави в басейн, докато майка му и още десет възрастни са вътре до него (видео 18+)

14 Февруари 2020
0 4000

2-годишно момченце едва не се удави в басейн на хотел буквално под носа на майка си, леля си и поне още десет възрастни и няколко по-големи деца, съобщава CNN. Полицията в Мичиган, САЩ публикува ужасяващо видео от инцидента, което показва как малкото дете се дави и потъва на дъното на басейна без никой наоколо да обърне внимание.

 

 

10-ГОДИШНО ДЕТЕ СЕ УДАВИ ВЪВ ВОДИТЕ НА РЕКА ИСКЪР

 

 

 

 

На кадрите се вижда как в крайна сметка момченцето е извадено от водата, след като друго дете най-накрая забелязва безжизненото тяло на дъното на басейна. Две медицински сестри успяват да реанимират 2-годишното детенце и да го спасят.  

 

 

 

 

Инцидентът се е случил малко преди 20:00 часа на 24 януари в хотел „Holiday Inn & Suites“. Момчето било на почивка заедно със семейството си, които празнували рождения ден на по-голямата сестра. Видеото показва как детето седи на ръба на басейна преди да се спусне във водата. Секунди по-късно то започва да се дави и да се опитва да се задържи на повърхността, докато другите деца и възрастните наоколо се забавляват във водата и не забелязват какво се случва. Майката и лелята на момчето се намират в  басейна в момента на инцидента. 

 

 

 

 

Тялото на детето потъва на дъното на басейна, когато друго дете, 9-годишно момиче забелязва неподвижното тяло на малкия и вика един от възрастните. Непозната жена в басейна изкрещява на другите да се обадят на 911 и след това скоча във водата, за да извади момченцето, показват още кадрите.

 

 

 

 

 

Медицинските сестри, които първи се отзовали, разказват, че малкото дете не дишало и не реагирало. „Не мислехме, че ще оцелее“, споделя сестра Бърис. 2-годишното детенце е транспортирано в най-близката болница, където успешно се е възстановило и вече е освободено.

 

 

 

 

Капитан Рон Тайг от полицията в Ливония заяви, че от службата решили да споделят видеото, за да покажат как минута невнимание от страна на родителите може да бъде фатална. „Гледайте децата си. Не ги изпускайте от поглед. Десетки деца умират всеки ден от удавяне заради безотговорното поведенеи на възрастните“, заяви капитан Тайг. Не е ясно дали ще им бъдат повдигнати обвинения на майката и лелята на детето.

 

 

 

Източник: CNN

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции