<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76008" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Малко момиче...

2-годишно дете засне и прати неволно голи снимки на майка си до нейни колеги и клиенти (снимки)

19 Октомври 2020
0 28998

Майка на четири деца бе покрусена от 2-годишната си дъщеричка, която разпратила нейна гола снимка до контакти в мрежата Snapchat, пише DailyMail.

30-годишната Емили Шмидт от Охайо била оставила малката Карсин да си играе с телефона ѝ, докато тя самата си сушала косата след баня, без да си дава и най-малко сметка, че дъщеричката ѝ щракнала с фотоапарата майка си неглиже.

Неведението на майката продължило до момента, в който получила съобщение от свой познат, с което ѝ благодарил за голата снимка. Едва тогава Емили установила, че невинното ѝ детенце успяло да разпрати компромата до 15 от контактите ѝ в приложението. Сред получателите били бивши и настоящи колеги, клиенти на брокерската фирма, в която понастоящем работи и дори състуденти от годините на следването ѝ в университета.

„За момент си помислих, че ще умра, направо не можех да си поема дъх“ споделя Емили. „После, като се окопитих вече, можах да обясня на всички какво е станало.“

За краткото време на процедурата по сушене, Карсин успяла да нащрака количество всевъзможни снимки и да ги напуска през Snapchat до произволни контакти.

Емили веднага пуснала извинение до получателите, но за щастие се оказало, че някои били получили снимка на тавана, а други на крачето на малката Карсин. Все пак имало и такива, които твърдят, че са видели Емили напълно гола в гръб.

„Когато разказах на съпруга ми Дерек, той избухна в смях  и каза: „Само Карсин може да направи такова нещо. Жалко само, че не ми е пратила снимката на мен.“

Повече снимки на многодетното семейство от Охайо можете да видите във видеото горе.

Източник: DailyMail

Снимки: Kennedy News & Media

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции