2-годишно дете прегърна доставчика на пица, без да подозира, че скоро е загубил дъщеря си (видео)

20 Февруари 2020
46 341

2-годишно момченце реши изненадващо да прегърне доставчика на пица, без да подозира, че той е загубил дъшеричката си наскоро. Милият жест бил уловен случайно от камера на входната врата на дома, а видеото трогна хиляди в мрежата, пише LADbible

 

 

 

 

Доставчикът Райън Катерсън доставил пица до дома на Линдзи Шийли в събота вечер, когато малкият ѝ син изтичал да го прегърне на тръгване.”Докато Райън се отдалечаваше, синът ми просто изтича през вратата навън и вдигна ръце, за да прегърне доставчика. Той се наведе за прегръдка, а синът ми дори се опита да го целуне “, разказва майката Линдзи. След това жената публикува сладкото видео в Instagram. 

 

 

БЕБЕ, КОЕТО ИСКА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО ТАТИ ДА ГО ПРЕГРЪЩА (ВИДЕО)

 

 

„Намерих Райън във Фейсбук и видях, че наскоро е загубил дъщеря си. Той беше споделил, че прегръдката на моя син означава много повече за него и че просто е имал нужда от прегръдка“, разказа още майката.

 

 

 

 

 

„Тази прегръдка, която смятахме за нещо сладко и смешно, всъщност означаваше много повече“, добави Линдзи.  “Имах нужда от такава прегърдка. Сякаш Вселената и дъщеря ми са знаели и изпратиха това момченце”, споделя развълнувано доставчикът. 

 

 

 

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции