<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37757" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваният...

20-метрова пропаст насред велоалея дебне пловдичани (видео и снимки)

29 Май 2019
0 1238

Опасна 20-метрова пропаст насред велоалея възмути колоездачите в Пловдив, пише TrafficNews.

 

 

""

 

 

В социалните мрежи се появи и видео с ектремната велоалея. В записа се вижда как при ремонта на моста на булевард „България” в Пловдив  велоалеята свършва насред нищото – в пропаст.

 

 

КОЛОЕЗДАЧ ПРОПАДА В ПРОПАСТ (ВИДЕО)

 

 

Връзката между моста и булевард „България” е в процес на ремонт и крайната дясна лента, тротоарът и велоалеята ги няма. Липсва и мантинелата.

 

 

Колоездачът съвсем случайно, карайки си по трасето, се оказал на ръба на пропастта. Нямало указателни табели за извършване на ремонтните дейности или пък ограждения. Освен това лампата, намираща се точно до изкопа, липсва. Останал е само металният стълб, но без крушка.  Дежурна лампа също не е осигурена или друга светлоотразителна маркировка.

 

 

 „Ако се движа с колелото надвечер по тази велоалея, без осветление и ограда, то гробът ми ще бъде ето там – в средата на пропастта. Трябва някой да се утрепе ли, за да се действа адекватно? Няма знак, няма предупреждение – как да разберем за ремонта?”, пита във видеото Стоян Стоянов.

 

 

КОЛОЕЗДАЧ СЕ БИЕ С ПЕШЕХОДКА В ГРОЗНО ЗРЕЛИЩЕ ДО "ПИРОГОВ" (ВИДЕО)

 

 

„Пътешествието на смъртта“, както той го нарича, продължава по натоварения булевард. Велосипедистите са принудени да се движат по платното между фучащите коли.

 

 

КОЛОЕЗДАЧ ПЕЧЕЛИ ПРЕДИМСТВО В СЪСТЕЗАНИЕ С ХИТЪР ХОД (ВИДЕО)

 

 

Видеото, разпространено в социалните мрежи, е стигнало и да ръководителите на строителната фирма. Опасният участък вече е ограден от всички страни с мрежи, конуси и ленти.

 

 

Източник: TrafficNews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции