<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=140353" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 22-годишен мъж...

20-годишният шофьор, ударил деца на тротинетка във Вършец, има 17 регистрирани нарушения (видео)

09 Август 2022
0 296

20-годишният шофьор, ударил деца на тротинетка във Вършец, има 17 регистрирани нарушения, съобщава bTV. Сред тях са 14 фиша и 3 наказателни постановления.

Направени са му тестове за алкохол и наркотици, които са отрицателни. За деца под 14-годишна възраст пък е забранено движението с електрическа тротинетка, напомниха от МВР. От 14 до 16 г. пък могат да се движат само по велоалеи.

Свидетели твърдят, че шофьорът е избягал от мястото на инцидента, без да помогне на децата – момче и момиче. Казват също, че е карал много бързо.

Той пък твърди, че е шофирал с около 40 км/ч и е навлязъл в насрещното, за да избегне челен удар с тротинетката, но децата са го изненадали, като са завили наляво.

Пострадалото момиче е откарано от родителите си в „Пирогов“ в София и му предстои операция на крака. Момчето е в болницата в Монтана със счупване на костите на подбедрицата. Ще се възстанови напълно, казват лекарите.

20-годишният шофьор, ударил деца на тротинетка във Вършец, има 17 регистрирани нарушения (видео)

Глобиха Емили, която кара тротинетка със 120 км/ч по Околовръстното шосе в София (видео)

20-годишният шофьор, ударил деца на тротинетка във Вършец, има 17 регистрирани нарушения

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции