<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99005" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В трагичен ин...

24-годишна жена и нейният съпруг вече имат 22 деца и искат още (видео и снимки)

09 Септември 2021
0 711

24-годишна майка се сдобила с 21 бебета от сурогатни майки и със съпругът ѝ милионер не смятат да спират дотук, пише LadBible.

Кристина Озтрук родила по естествен път дъщеричката си, когато била едва 17-годишна и за няколкото години оттогава досега е добавила още 21 отрочета, благодарение на сурогатното майчинство.

45-годишна майка роди 22-рото си дете в разгара на пандемията с коронавирус (видео и снимки)

Родената в Русия многодетна майка срещнала 57-годишния си съпруг-милионер на почивка в Грузия и още от момента, в който се събрали, двамата решили да имат голямо семейство. Сега те са установени в Батуми и отглеждат огромното си домочадие с помощта на 16 гувернантки.

Младата майка-героиня признава, че се е сдобила с потомството си само за 18 месеца като за това време е платила скромната сума от 161 000 евро за износването на бебетата си.

„Клиниката в Батуми избираше за нас сурогатни майки и поема пълната отговорност за процеса”, споделя Кристина. “Не се познаваме лично с майките и нямаме директен контакт, за да избегнем неприятности след бременността.”

51-годишна жена стана сурогатна майка на бебето на дъщеря си (снимки)

Тя и съпругът ѝ твърдят в Instagram, че имат намерение да наброят поколението си до над сто и ако се съди по досегашните темпове и резултати, май може да им се вярва.

Източник: LadBible

Снимки: Instagram/Batumi_mama

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции