<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=62344" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Pininfarina" празн...

24-годишна инфлуенсърка, татуирала тялото си за $25 000, разкри как е изглеждала преди това (снимки)

22 Април 2020
0 12729

Instagram инфлуенсърка, татуирала тялото си за десетки хиляди долари, сподели снимки отпреди да започне трансформацията си, когато е била 16-годишна, пише LadBible. Амбър Люк доби популярност в социалните медии заради напълно покритото си с татуировки лице и тяло.

24-годишна похарчи десетки хиляди за татуси по цялото тяло след психични проблеми (видео и снимки)

Но преди да започне да трансформира облика си в това, което е днес, Амбър от Нов Южен Уелс, Австралия, е изглеждала съвсем различно.

В сесия от въпроси и отговори в Instagram, тя провокира последователите си да я попитат нещо находчиво. Така един от тях се поинтересува как е изглеждала преди да започне да се татуира, като ѝ предложи да публикува снимка оттогава. Така Амбър изненадващо се представи в изискана бална рокля в синьо, допълнена от стилно вечерно бижу на врата.

24-годишна инфлуенсърка, татуирала тялото си за $25 000, разкри как е изглеждала преди това (снимки)

Освен с хилядите си татуировки, Амбър е преобразила тялото си и по няколко друи начини, включително с пиърсинги на различни места, импланти в гърдите, разполовяване на езика и попълване на устните и бузите. Всичко това според медиите ѝ е струвало около 25 000 долара.

„Получих много подкрепа и положителни отзиви от напълно непознати хора. Е, разбира се, намират се винаги няколко самоуверени гадняри, които се опитват да ме накарат да се почувствам неадекватно, но никога не ги оставя да се доберат до мен“, каза тя.

24-годишна инфлуенсърка, татуирала тялото си за $25 000, разкри как е изглеждала преди това (снимки)

Обръщайки се към своите хейтъри, тя добави: “Ако четете това и нямате нищо приятно да кажете – въобще не го казвайте! Никога не знаете през какво преминава човек в личния си живот, бъдете мили!”

Жена си прави козметични корекции, за да се превърне в “синеок бял дракон” (снимки)

“На никого не съм сторила нищо лошо. Правя това, което искам и ако се чувствам доволна от себе си, когато стана сутрин, значи си е струвало”, обобщава Амбър Люк.

Източник: LadBible

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции