<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70029" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: С 30% увеличaва...

26-годишна роди тризнаци, въпреки че ползвала противозачатъчни (снимки)

28 Юли 2020
0 1997

26-годишна майка на три деца от Стафордшър, Англия, роди тризнаци, въпреки че от години ползвала противозачатъчна спирала, пише DailyMail.

Бийтъни Смит и 38-годишният ѝ партньор Кей Синг, които са родители на Рубен, на 7, Прия, на 6, и Мари, на 4, не възнамерявали да имат повече деца, ето защо майката си поставила вътрематочна спирала. Въпреки това обаче, двойката посрещнала две дъщерички (Кирън и Кирит) и син Арян при преждевременно раждане и то в разгара на пандемията Covid-19.

Нито Бийтъни, нито Кей имат в родословията си близнаци, затова шокът за двамата родители бил още по-голям, когато узнали за предстоящото раждане.

Трите бебенца се родили в седмия месец и били поставени веднага на апаратна вентилация, тъй като белите им дробове били още твърде слаби, за да функционират самостоятелно. А на майката бил забранен достъпът до тях в продължение на няколко дни с цел да се намали рискът от коронавирусна инфекция.

“Беше ужасно”, споделя Бийтъни. “Цели два дни не можах да видя момиченцата си, докато са били под интензивни грижи. Само един родител можеше да ги посети веднъж дневно и със задължителни маска и ръкавици – нещо, което не си представяте като ви се каже, че сте родили детето си.”

Майка на шест деца е напът да роди още две преди да е навършила 28 години (видео и снимки)

След като се родили, тризнаците били оставени в болница за три седмици, преди да бъдат изписани и родителите им да си ги приберат у дома. Според данните, сега те са в добро здраве и се развиват нормално.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции