<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42661" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лъвове съжит�...

29-годишна жена позира полугола с мъртви животни в Нова Зеландия (видео и снимки 18+)

23 Ноември 2019
0 40234

Жена-ловец и майка на три деца позира провокативно с телата на мъртви животни в серия от снимки в Инстаграм пише Daily Mail. Публикациите ѝ са последвани от груби заплахи със смърт.

 

 

Луси Роуз Джейн от Уанака, Нова Зеландия започнала да ловува, след като се запознала с приятеля си Шарн Стюард и бързо се запалила по новото си хоби. Докато рисува картини и гледа децата си в къщи, Луси регулярно поства свои снимки, весело усмихната и облечена в ултракъси панталонки с телата на отстрелян дивеч, покрити с кръв. Това не убягнало на любителите на животни, които скоро започнали да отправят смъртни заплахи към нея. Така профилът ѝ в Инстаграм се изпълнил със стотици коментари, в които ѝ пожелават скоро да умре. Но заплахите не само не отказали русокосата провокаторка, а я подбудили да им отговори, че това, което прави е по-хуманно, отколкото да купува месо от супермаркета.

 

 

29-годишна жена позира полугола с мъртви животни в Нова Зеландия (видео и снимки 18+)

 

Младата г-жа Джейн се отдава на лова заедно с партньора си и трите им деца, Инди, на седем, Каху, на четири, и Дейзи, на пет месеца, около пет пъти месечно. Според нея децата много обичат тези приключения. Обикновено убиват диви прасета, кози и зайци, с които пълнят фризера си. Тя изчислява, че спестява около 300 новозеландски долара (около 192 щатски долара) месечно от лова на животни. 

 

29-годишна жена позира полугола с мъртви животни в Нова Зеландия (видео и снимки 18+)

 

 

Уанака е популярен зимен ски курорт и предпочитано място за почивка през лятото на южния бряг на едноименното езеро в Нова Зеландия. Градчето с население от близо 9000 жители е близо до устието на река Клута и е отправна точка към Национален парк Маунт Аспринг. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции