<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=69532" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицай в отп...

3-годишното дете от Перник е системно малтретирано от майката според позната на семейството (видео и снимки)

21 Юли 2020
0 20653

Вероника Латева – позната на семейството от Перник твърди, че разполага и с други клипове, в които се вижда как майката малтретира детето си, предава bTV.

По думите на Латева, клипът, в който майката нанася удари на 3-годишната си дъщеричка, е достигнал до нея от приятел на бащата, който е помолил да го публикува във Facebook, защото има много последователи в мрежата.

3-годишното дете от Перник е системно малтретирано от майката според позната на семейството (видео и снимки)

“В клиповете има насилие, вижда се как удря постоянно детето. Явно непрекъснато го тормози. Казва, че бащата не я обича и затова детето ще понесе последствията. Даже има хронологии, в които тя обяснява как определен Бог имал връзка с Богинята Ищар и там ги наказвали със смърт децата, защото бащата е неверник”, заяви тя.

Бащата на малтретираното 3-годишно дете твърди, че майка му участвала в религиозно движение

По думите ѝ тя познава семейството, а майката има още едно дете. Преди години, обаче, се е грижела добре за тях, категорична е Латева. „Бащата работеше, гледаше си детето. Бяха разделени заради това тя започна да прави тези неща, явно е искала да си го върне“, каза жената и добави, че до споделянето в социалните мрежи се е стигнало, след като институциите не са реагирали.

Прокуратурата образува досъдебно производство срещу майка, малтретирала 3-годишното си дете в Перник (видео)

От Държавната агенция за закрила на детето обявиха, че са се сезирали в рамките на няколко часа, след като получили над десетки сигнала за случая. Георги Иванов обясни, че веднага са предприели мерки по извеждането на детето от дома му. В момента е настанено в приемно семейство и се чувства добре.

Снимки: Facebook/Адриана Стоименова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции