<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=159532" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Патрулка се б...

30-годишен помете четири паркирани коли в Перник (видео)

17 Януари 2023
0 94

30-годишен помете четири паркирани коли в Перник, предава NOVA.

Случаят е от нощта срещу 15 януари на новопостроен паркинг в жилищен квартал „Тева“. Автомобилът на неназования извършител се е отклонил от движението по новоасфалтиран булевард и е ударил един автомобил, който се е завъртял и е ударил втори и така общата статистика от „разсейването“ на водача се свежда до четири превозни средства.

30-годишен помете четири паркирани коли в Перник (видео)

Един от потърпевшите собственици е Моника, чийто автомобил стои помлян на паркинга. За щастие след инцидента няма пострадали хора.

Извършителят вече е установен от органите на реда. Той е задържан за 24 часа.

„Аз имам претенции да бъдат възстановени щетите по моята кола”, казва Моника.

30-годишен помете четири паркирани коли в Перник (видео)

Случаите с подобни катастрофи стават все почести напоследък. Особено фрапиращ е инцидентът от Бургас миналата седмица. Неизвестен извършител блъска пет коли и автобус на градския транспорт в опит да избяга от полицаи след извършено престъпление.

Шест коли и автобус са ударени след гонка с полицията в Бургас (видео)

В крайна сметка колата е обезвредена от полицията, но шофьорът я зарязва и успява да избяга. Впоследствие е установен 20-годишния Иван Чонтов. Бургаският съд е постановил мярка постоянен арест. А по слчая е задържан и бащата на момчето, който се опитал да повлияе на показанията на свидетели.

30-годишен помете четири паркирани коли в Перник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции