<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=139865" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: България е в ...

33-годишен артист от световна величина е новият Ерген на България (видео)

04 Август 2022
7 4690

33-годишен артист от световна величина е новият Ерген на България, пише bTV.

Евгени Генчев от Пловдив е възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон. Изнасял е концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз „Добрин Петков“ за постижения и принос в музиката.

Виртуозният музикант е чест гост в редица събития и програми на световните телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви се нареждат изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топ модел“, както и участието му в новогодишния спектакъл пред Бранденбургската врата през 2017 г.

33-годишен артист от световна величина е новият Ерген на България (видео)

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Евгени, могат да направят първата стъпка, като се запишат за кастинг за шоуто на www.btv.bg/shows/the-bachelor/casting.

Дойде ли време за пране в „Ергенът“ (видео)

От скоро Генчев работи с Лука Шулич, член на международно признатата група 2Cellos, с когото редовно изнася турнета по света. Освен с музиката си, Генчев е познат и като композитор, педагог и писател.

33-годишен артист от световна величина е новият Ерген на България

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции