Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
40 българи са блокирани на летището във Франкфурт
40 българи са блокирани на летището във Франкфурт
08-14-19
добавено
987
прегледа

40 наши сънародници са блокирани на летището във Франкфурт. Лошата организация при проверките за сигурност и паспортния контрол са причината българите да не успеят да отпътуват от немския град. Сред чакащите има хора с малки деца, както и такива със здравословни проблеми, претърпели наскоро операция. 

 

 

1500 ТУРИСТИ СА БЛОКИРАНИ НА САМОТРАКИ, ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ГИ ИЗВОЗВАТ ЧАК УТРЕ (ВИДЕО)

 

 

 

 

 Полетът е бил на нискотарифна компания, съобщи пред БНР един от потърпевшите пътници - Даниел Братанов от Бургас.Самолетът трябвало да излети по разписание вчера в 15.10 часа. 

 

 

БЛИЗО 200 БЪЛГАРИ СА БЛОКИРАНИ НА ЛЕТИЩЕ В БЕРЛИН (ВИДЕО)

 

 

"Причината поради, която не успяхме да се качим е, че не бяхме допуснати от страна на летищните власти и операторите на полета, пред самият гейт бяхме спряни, може би над 35 човека. Обяснението беше, че сме закъснели за качване на самолета. 40 човека е трудно да си представим, че сме закъснели всички. Причината беше организацията за пропускане на пътниците през съответните проверки, паспортен контрол, проверка на лични вещи и така нататък", каза бургазлията.

 

 

 

 

Българите нощували на летището.

 

 

Комисията за защита на потребителите ще съдейства на блокираните пътници на летището да получат справедливо обезщетение заради случилото се, обяви председателят на КЗП Димитър Маргаритов.

 

 

 

Източник: БНР