Следва: Тинейджър уд...

45-годишна майка роди 22-рото си дете в разгара на пандемията с коронавирус (видео и снимки)

06 Април 2020
18 14638

Родителите на най-многолюдната фамилия във Великобритания посрещнаха 22-то си отроче по време на пандемията с коронавируса, пише DailyMail.

45-годишната Сю Радфорд и съпругът ѝ Ноел, на 49, обявиха появата на малката им дъщеричка след 10-часово раждане в Кралската болница в Ланкашър. Семейството още не е избрало име за момиченцето, което е 11-тата им дъщеря.

„Бях силно разтревожена, че лекарите няма да допуснат Ноел да присъства”, споделила майката след раждането. „Това бе най-странното ми раждане, но след като мина успешно, мога да кажа, че е и едно от най-запомнящите се.”

В страната важи изискване родителите да запишат новороденото си до 42 дни след раждането. Регистрирането обикновено става в района, където е родено детето и може да бъде извършено от единия или от двамата родители. Властите обаче удължиха срока на регистрациите заради мерките, свързани с пандемията от коронавирус.

Към днешна дата многодетната Сю е прекарала 800 седмици от живота си в бременност, след първото си раждане, когато е била на 14 години.

Ноел получил стерилитет след раждането на деветото им дете, но се възстановил скоро след това.

Бременна майка на 21 деца ще ражда в една и съща година с 18-годишната си дъщеря (видео и снимки)

21-вото дете на Сю и Ноел се казва Бони Рей и е родено през 2018 година, а най-голямото е 30-годишният Крис.

Многочисленото семейство на Сю и Ноел обитава бивше социално жилище с 10 спални в Моркамбъл, Ланкашър.

Източник: DailyMail

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции