<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46058" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте кои са 7...

5-годишно момиченце печели 18 милиона долара за година от YouTube (видео)

19 Декември 2019
0 4609

5-годишната Анастасия Радзинская от Русия влезе в топ три на най-печелившите влогъри в YouTube. Малкото момиченце, известно като Настя или Стейси за своите последователи, печели по 18 милиона долара годишно, пише Daily Mail.

 

 

7-ГОДИШНО МОМЧЕ СПЕЧЕЛИ 22 МЛН ДОЛАРА ОТ КЛИПЧЕТА В ЮТУБ

 

 

""

 

 

ПЪТУВАЩА ВЛОГЪРКА ПУСКА СНИМКИ ОТ РАЗЛИЧНИ МЕСТА, НО С ЕДНАКВИ ОБЛАЦИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Детето за първи път се появава в YouTube, след като родителите ѝ започват да споделят видеоклипове на нейното лечение от детска церебрална парализа. Клиповете започват да събират все повече и повече гледания.

 

 

""

 

 

След време родителите ѝ започват да качват забавни видеа от ежедневието на Анастасия. Как ходи на зоологическа градина с баща си например събира повече от 767 милиона гледания онлйан. Клипчето можете да видите във видеото горе. 

 

 

""

 

 

Видеоклиповете с момиченцето са преведени на седем различни езика, въпреки че съдържат много малко говор, а повече звукови ефекти и забавни анимации. След като кариерата на Радинская в YouTube започва да се развива, момичето и семейството ѝ се преместили в Флорида, САЩ. Днес детето има сключени спонсорски договори с големи кампании каро "Dannon" и "Legoland"  за шестцифрени суми.

 

 

""

 

 

Бъдещите печалби на детето обаче са под въпрос, тъй като YouTube иска да ограничи каналите, свързани с деца. От догодина YouTube ще забрани рекламите, насочени към детското съдържание.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции