<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=68140" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мрачен сцена...

51-годишна жена стана сурогатна майка на бебето на дъщеря си (снимки)

02 Юли 2020
0 32702

Жена, която от години опитвала безуспешно да зачене, вече е напът да има дете с помощта на майка си, която износила плода, пише Unilad.

Бреана Локууд и съпругът ѝ Арън се надявали да имат бебе още от момента, в който се оженили през юни 2016 г., но скоро мечтите им били попарени от вестта, че това може да се окаже невъзможно.

51-годишна жена стана сурогатна майка на бебето на дъщеря си (снимки)

След месеци на опити двойката решила да потърси помощ от лекарите в родилна клиника в Илинойс, където им било препоръчано да започнат лечение на плодовитостта. Младото семейство започнало процедурите, но пътят към тяхното жадувано бебе се оказал дълъг и трънлив.

Наложило се Бриана да претърпи два спонтанни аборта и по-късно развила синдром на Ашерман – състояние, което се придобива от белези от тъкан в матката.

51-годишна жена стана сурогатна майка на бебето на дъщеря си (снимки)

В този момент нейният лекар д-р Брайън Каплан, сертифициран от Борда на репродуктивните ендокринолози в центровете за фертилитет в Илинойс, предложил сурогатство. Това решение обаче щяло да струва на семейство Локууд 100 000 долара.

Така майката на Бреана, Джули Ловинг, им предложила друго решение, а именно тя да стане сурогатна майка на своето внуче. И въпреки че дъщеря ѝ първоначално била скептична, в крайна сметка се решила.

„Някак си чувствах, че преживявам това с нея от самото начало“, разказала Джули пред медиите. “Усетих цялата ѝ мъка и нейната борба. Знаех, че съм здрава, макар и на 51-години и знаех, че мога да направя това за нея, грижех се добре за себе си. Всъщност не се чувствам на 50, чувствам се на 30!”

Джули, майката на Бреана, носи биологичното дете на дъщеря си и съпруга ѝ и едновременно с това биологичното си внуче.

51-годишна жена стана сурогатна майка на бебето на дъщеря си (снимки)

„Без съмнение, без съжаление, бих го направила отново. Толкова я обичам, че просто исках да ѝ помогна “, каза тя.

Сега, 21 седмица от началото на бременността, Бреана най-после може да си позволи да се вълнува след години на разочарование и болка. Тя стартира профил в Instagram, в който споделя снимки от дългоочакваната радост за семейството и вече има над 34 000 последователи.

Едва миналата седмица те почувстваха, че бебето рита за първи път и разбраха от изследванията с видеозон, че ще имат малко момиченце.

51-годишна жена стана сурогатна майка на бебето на дъщеря си (снимки)

А що се отнася до Джули, тя казва, че е въодушевена от възможността отново да роди дете и описва бременността си като доста лека, въпреки, че понякога се чувства уморена.

иато1ник: Unilad

Снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции