<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=94547" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Участник в ТВ...

55-годишният Майк Тайсън шокира с ново видео от своя тренировка (видео)

21 Юли 2021
0 865

55-годишният Майк Тайсън шокира с ново видео от своя тренировка, пише LadBible.

Майк Тайсън заяви, че “магическите гъби” са спасили живота му (видео)

Тайсън обича да споделя видеоклипове и снимки от тренировките си. С тях той доказва, че още си го бива, дори и на 55-годишна възраст.

Този видеоклип не е по-различен и показва Железния Майк, който работи упорито във фитнеса. Боксьорът ясно показва, че все още има волята и отдадеността да продължи да тренира усилено.

Вярвате или не, той все още иска да излезе на ринга, след като за кратко се завърна от пенсиониране, за да се бие с Рой Джоунс-младши наскоро в мач от осем рунда.

Показвайки впечатляващите си удари и движение, както и скоростта, която му е запазена марка, бившият шампион в света в тежка категория написа в описанието на видеоклипа си: “Никой нищо не ти дължи. Бори се с всички сили за всичко!”

“Призивите за честна игра са разумни, особено когато става въпрос за бокс. И все пак – спрете боя преди да убиете съперника си, после ще е късно”, казва още Майк Тайсън.

55-годишният Майк Тайсън шокира с ново видео от своя тренировка
За дисциплината

Тайсън написа още: „Не ме интересува колко си добър в нещо, нямаш ли дисциплина, не си никой.

„Вие сте нищо без дисциплина, защото се отказвате при най-малката борба. Дисциплината е да правиш това, което мразиш да правиш, но да го правиш така, както ти харесва. Отново се изисква дисциплина, за да направиш кариера, без физически да се осакатяваш друг професионалист”.

Голямото завръщане

Като остави настрана репутацията си на „най-лошия човек на планетата“, Тайсън изглежда има желанието и решителността, необходими за завръщането му.

Що се отнася до това кой ще застане срещу него на ринга на тази бъдеща среща, все още не сме сигурни на 100 процента. Треньорът на Тайсън Рафаел Кордейро казва, че вече правят подготовка и тренират за него.

55-годишният Майк Тайсън шокира с ново видео от своя тренировка

Той каза пред MMA Fighting: “Продължаваме да тренираме. Той е спортист и винаги тренира тук във фитнеса.

„Мисля, че ще имаме мач през септември. Не знам с кого, защото неговата компания Legends Only League работи по това. Очакваме скоро да обявят дата, а дотогава тренираме упорито.

Който и да има честта да се бие, той ще трябва да застане срещу Тайсън, който поддържа форма и е готов, дори в средата на 50-те си години.

55-годишният Майк Тайсън шокира с ново видео от своя тренировка

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции