<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90349" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Люлка в Гоце ...

66-годишен мъж от Зимбабве е баща на 151 деца, има 16 жени и мечтае за още (снимка)

31 Май 2021
0 3898

66-годишният Мишек Ниандоро е баща на 151 деца и има 16 жени. Той твърди пред The Herald, че това е неговата работа на пълно работно време – да задоволява техните нужди.

Баща влезе с 2-годишната си дъщеря при слона в зоопарка в Сан Диего, а животното ги подгони (видео)

Мишек е готов да се ожени за 17-та булка. Той е пенсиониран ветеран от Зимбабве и е започнал своя проект, както сам го нарича, преди 38 години.

“Полигамията, която започнах през 1983 г., няма да спре, докато не умра”, казва Мишек. Обещал си е да се ожени за 100 жени и да има 1000 деца.

66-годишен мъж от Зимбабве е баща на 151 деца, има 16 жени и мечтае за още (снимка)

“Силен съм и се чувствам силен, както когато бях на 18. Върша съпружеските си задължения със средно четири жени на вечер и лично изпълнявам дежурството. Отивам в спалните една по една”, заявява още мъжът.

“Това е моята работа. Нямам друга работа. Променям поведението си в спалнята, за да отговаря на възрастта на всяка от съпругите ми. Не действам по същия начин с младите, както с по-възрастните”, споделя още 66-годишният човек. Децата му го глезели – постоянно получавал подаръци и пари в брой от тях.

Индиец беше набит от двете си жени, след като се оженил за трета (видео)

Всички 16 жени били изключително щастливи, но Мишек планира да вдига още сватби с по-млади. По-старите пък се оплаквали от силните сексуални желания на съпруга си.

“Всяка от жените ми готви ежедневно за мен, но правилото е, че ям само вкусна храна. Храната, която е под стандарта, се хвърля. Те знаят правилата. Обещали са ми да не се ядосват, когато нещо не ми харесва. Всичко, което връщам, би трябвало да е урок, който им помага да се подобрят”, добавя Мишек.

Източник: The Herald

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции