<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89684" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте емоцио...

7 неща, които ни разкрива трейлърът на новия епизод на “Приятели” (видео)

21 Май 2021
0 4221

Седемнадесет години след края на сериала „Приятели“, най-накрая ще видим и дългоочаквания специален епизод, пише ВВС.

HBO Max пусна първия трейлър, който показва как всички шестима главни членове на актьорския състав се завръщат. Но вместо да заснемат нов епизод на „Приятели“ по сценарий, актьорите се събират в по-непринудена обстановка, за да си припомнят времето си в шоуто.

Вижте емоционалния официален трейлър на новия епизод на “Приятели” (видео)

Продукцията трябваше да се излъчи още миналата година, но снимките бяха забавени заради пандемията от Covid-19. Дейвид Шуимър обаче заяви, че това е направило срещата още по-значима за шестте звезди.

Ето и някои неща, които научаваме от трейлъра.

  • Гост звездите се вписват добре в сценария

Въпреки притесненията, че толкова дълъг списък от гост звезди би развалил атмосферата на шоуто, те явно се вписват в сценария много добре.

Очаква се в продукцията да видим Дейвид Бекъм, Лейди Гага, BTS, Минди Калинг, Джъстин Бийбър, Малала Юсафзай и Синди Крауфорд.

  • Хората остаряват

Очаквано, близо две десетилетия след края на сериала, някои от главните актьори вече имат бръчки и побеляла коса. Времето не прощава, нали така?

  • Ще видим забавни игри

В едночасовия специален филм ще има много дейности и игри, които да оживят обстановката. Една от игрите наподобява тази, при която Моника и Рейчъл загубиха бас от Джоуи и Чандлър и трябваше да им отстъпят апартамента си.

Също така в трейлъра виждаме и Лиса Кудроу с акустичната ѝ китара. Вероятно ще изпее вечния хит Smelly Cat!

  • Чандлър МОЖЕ да плаче

Чандлър беше герой, за когото бе трудно да показва емоциите си – до такава степен, че сценаристите посветиха цял епизод на това. Но в реалния живот актьорът Матю Пери очевидно няма проблем с показването на емоциите си.

Съвсем скоро ще разберем какво го е разчувствало.

  • Поддържащите герои се завръщат

Една от добрите новини е, че събирането включва някои от поддържащите актьори от шоуто. Сред тях са Джеймс Майкъл Тайлър (Гюнтер), Рийз Уидърспуун (сестрата на Рейчъл – Джил) и Елиът Гулд и Кристина Пикълс (родителите на Рос и Моника – Джак и Джуди) са сред звездите, които се завръщат на нашите екрани.

Разбира се, на лентата ще видим и Том Селек (бившето гадже на Моника – Ричард), както и  ще чуем голямото „О, Боже мой!“ от Маги Уилър (Джанис).

  • Рос и Рейчъл наистина са били скъсали

Изглежда почти всички са съгласни, че Рос и Рейчъл наистина са били скъсали, когато той е преспал с „момичето от ксерокса“. Дори Дженифър Анистън мисли така!

  • Кортни Кокс изпитва трудности с репликите си

Като сестра на Рос, най-добрата приятелка на Рейчъл и съпруга на Чандлър, Моника беше точно в центъра на шоуто. „Ти си лепилото, което държи тази група заедно“, веднъж ѝ каза Рос.

Но в реалния живот актрисата Кортни Кокс очевидно се мъчи да си спомни какво всъщност трябва да каже Моника в сцените си.

Какво още ще се случи? Предстои да видим.

Специалният епизод на “Приятели” ще бъде излъчен на 27 май по HBO Max.

Източник: ВВС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции