Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
70-годишна бездомна жена, живееща в кола, получи помощ от двама непознати (снимки)
70-годишна бездомна жена, живееща в кола, получи помощ от двама непознати (снимки)
По света
11-16-19
добавено
1308
прегледа

Бездомна жена, която живееше в кола модел SUV с двете си кучета, сега има собствен апартамент, платен изцяло за следващите две години с помощта на непознати, пише Daily Mail.

 

Лин Шуцман, на 70 години, от Пенсилвания, е пенсиониран фармацевт с две кучета. Тя е бездомна, след като не е успяла да плати медицинските си сметки след множество здравословни проблеми.

 

 

 

 

Тогава един ден през април приятелките Дженифър Хъсбенд-Елсиър и Мелиса Акача забелязали паркираната кола на Шуцман в техния квартал и това ги вдъхновило да подадат ръка за помощ. Те първо писали в Nextdoor, квартална социална мрежа, за да попитат дали някой знае нещо за възрастната жена, живееща в SUV-а си.

 

 

 

 

После двете жени стартирали страница в GoFundMe, за да помогнат да се съберат пари за дом на жената. Междувременно я преместили в хотелска стая, а хората от квартала помагали с храна и други необходими вещи.

 

 

 

 

Отнело само 10 дни от създаването на страницата на GoFundMe, за да може общността да събере достатъчно пари, за да получи Шуцман платено жилище за следващите две години.

 

 

 

 

Сърцераздирателни снимки показват посрещането на жената в новия ѝ дом и нейните първи реакции. 

 

 

 

 

"Невероятно е", каза Шуцман пред ABC News. "Понякога добротата на непознатите може да промени живота на някого".

 

 

Източник: Daily Mail