<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41228" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Марадона oтпр...

8-годишно момиченце научи, че баща му е излекуван от рак и трогна всички с реакцията си (видео)

07 Октомври 2019
0 5002

Бащата на 8-годишната Мейзи Дикънс Крис е диагностициран с рак на пикочния мехур преди шест години. Той се подложил на химиотерапия, но туморът продължавал да се връща. След години на тежка борба, 43-годишният мъж постъпил в болница за операция, пише Daily Mail.

 

Въпреки, че Мейзи очаквала нейния татко да остане в болницата поне две седмици след тежката операция, той реши да я изненада като се прибра у дома само след девет дни. Крис пазел прибирането си в тайна, за да може да изненада малката си дъщеря.

 

 

""

 

 

Майката на Мейзи ѝ показала селфи на бащата уж от болничното легло, но когато момиченцето погледнало снимката, разбрало, че това е селфи на баща ѝ, който лежи на дивана в хола и я моли за прегръдка. 

 

 

""

 

 

Шокирана, малката Мейзи изтичала надолу по стълбите, за да поздрави баща си. 43-годишният мъж записал видео с телефона на момента, в който детето влиза в стаята. На записа се вижда как Мейзи избухва в сълзи, щом вижда баща си. За нея това било сигурен знак, че той вече е добре и че операцията е минала успешно. 

 

 

""

 

 

 „Никога не съм бил далеч от дъщеря си дори за една нощ. Тя полетя надолу по стълбите и се разкрещя, когато ме видя. Никога не я бях виждал такава. Никога не бях чувствал някой да показва толкова много любов към мен", споделя бащата.

 

„Мейзи ме виждаше как се боря с рака шест години. Беше много травматично за нея. Тя ме посети, докато бях в болница. Тя е само на осем, но успя да се справи с всичко това.

 

 

""

 

 

Мейзи каза, че е „най-щастливото момиче на света“. „Татко ми е най-добрият ми приятел и мразех да е в болница. Сега той се върна в къщи без рак“, допълни малката Мейзи.

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции