<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41404" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пицата на бъд...

8-годишно момиченце прескочи „непроницаемата ограда на Тръмп“ с Мексико (видео)

12 Октомври 2019
0 4414

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че стената между САЩ и Мексико, която ще струва милиарди, е „практически непроницаема“. След като чули хвалебствените му твърдения, група алпинисти решили да тестват теорията на президента и изградили копие на стената, за да я изпробват, пише LADbible.

 

 

Видео с осемгодишната Люси Ханкок, която изкачва стената с лекота, стана истински хит в мрежата. На записа се вижда как малкото дете се катери по стената, насърчавана от нейните родители. 

 

""

 

Майката на Люси, Карла Ханкок, заяви, че дъщеря ѝ има интерес към политиката и не разбира защо САЩ не иска да помогне на своя съсед. "За нея е непонятно защо ако някой гладува и ти имаш средства да му помогнеш,  не би го направил?", коментира още майката.

 

 

ТРЪМП ОБЯВИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗАРАДИ СТЕНАТА МЕЖДУ САЩ И МЕКСИКО

 

 

Преди успешния опит на Люси, президнетът Тръмп твърдеше, че 20 топ катерачи са оценили стената и според тях много трудно някой би я изкачил.

 

 

""

 

 

ПО ГРАНИЦАТА НА САЩ: ЛОВЯТ МИГРАНТИ. И СЕ ГОРДЕЯТ…

 

 

Рик Вебер, който е съосновател на парка за катерене на долината Муир в Роджърс, Кентъки, каза, че нито той, нито други в общността на катерачите, не са чували за тези 20 души и смята, че това е предизвикателство, което той не би отказал.

 

 

""

 

"Всички бяхме много озадачени, защото никой от нас в общността на катерачите не беше чувал за тези 20 души, които уж бяха пробвали тази стена", каза още Вебер.

 

""

 

 

Миналия месец министърът на отбраната на САЩ Марк Еспер потвърди, че станете ще струва 3,6 милиарда долара. Парите, които преди това бяха заделени за военни строителни проекти, сега ще бъдат вложени за изграждането на граничната стена.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции