Следва: Най-забавнит...

8-годишно момче успя да пребори пума с… пръчка (видео и снимки)

08 Септември 2019
22 7390

Осемгодишният Пайк Карлсън успя да се пребори с дива планинска пума като многократно я намушка с пръчка. Невероятната история разказва LADbible.

 

 

СТРАХОВИТИ ВИКОВЕ НА ПУМА В ПЛАНИНАТА (ВИДЕО)

 

 

Пайк играел с по-големия си брат Гейдж извън дома им в Денвър, Колорадо, когато внезапно бил нападнат от пумата.

 

 

""

 

 

АМЕРИКАНЕЦЪТ, УДУШИЛ ПУМА С ГОЛИ РЪЦЕ: БЕШЕ БИТКА НА ЖИВОТ И СМЪРТ (ВИДЕО)

 

 

„Опитах се веднага да грабна нещо, което да ми послужи като оръжие и взех…пръчка. Опитах да я намушкам в очите“, спомня си момчето. Животното тежало около 30 кг и успяла да притисне Пайк към едно дърво. Виждайки брат си в хватката на пумата, Гейдж изтичал веднага вкъщи, за да потърси помощ. Баща им Рон излязъл навън, въоръжен с нож, за да се пребори с животното.

 

 

""

 

 

"Знаех само, че трябва да направя нещо, за да защитя детето си", споделя родителят. Когато Рон стигнал до Пайк, пумата вече била пуснала момчето и той грабнал сина си."Видях, че цялата му буза е в рани. Навсякъде имаше кръв. Лицето му беше разкъсано на няколко места. Това беше нещо, което никой родител не би трябвало да вижда", разказва бащата.

 

 

""

 

 

Пайк бил откаран веднага в болница, където претърпал две операции. Днес той се възстановява у дома. След ужасната случка смелият Пайк казва: „Никой да не се опитва да се бори с пума. Тя е голяма изманица“.  

 

 

""

 

Създадена е страница за набиране на средства за покриване на медицинските грижи на Пайк. Досега са събрани близо 20 000 долара.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции